DRMV is een allround en professioneel pannendakbedrijf uit Meppel

Dé professional voor duurzame dakoplossingen en renovatie!

DMRV dakrenovatie heeft ruim 12 jaar ervaring in alle facetten van pannendaken.  Zowel particulieren als bedrijven in de wijde omgeving van Meppel hebben wij van een goed dak voorzien. DRMV dakrenovatie heeft beschikking over een sterk team van erkende en gediplomeerde vakmensen. 

1 op 1 vervanging

Is uw woning voor 1970 gebouwd en gedekt met betonpannen? Dan is deze informatie voor u van belang. U wilt uw dak weer tip top hebben voor de komende decennia? En niet lang in de rommel zitten? En zeker niet teveel betalen? Denk dan eens aan 1 op 1 vervanging! Oude en verweerde beton sneldekpannen kunnen nu snel en duurzaam 1 op 1 worden vervangen door DRMV Matthijs Visser. Wij gebruiken hiervoor de speciaal ontwikkelde keramische sneldekpan. DRMV is de leverancier van deze speciale dakpannen voor Noord Nederland.

Voordelen:

  • Prijsvoordeel van zeker 25% t.o.v totale dakrenovatie
  • De nieuwe dakpannen worden exact op dezelfde maatvoering als de oude betonpannen aangebracht
  • Een eventuele aansluiting op het pannendak van de buren is naadloos
  • Veelal behoeven de boeidelen of overstekken geen aanpassing
  • Ruime kleurenkeuze
  • Maar liefst 30 jaar garantie

Tijdens onze dakopname zullen wij u adviseren wat het beste is voor uw dak en zullen wij het budget doornemen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Nieuwsgierig? Bel Matthijs Visser: 06 - 17 58 58 10 of vraag een offerte aan.  

Dakrenovatie

U bent trots op uw huis en wilt u er nog lang van genieten? Dakrenovatie is duurzaam behoud van uw woning.
Een goed gelegd dak gaat lang mee en zorgt voor goede afwatering. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en onnodige schade. Wanneer is uw pannendak aan vernieuwing toe? De volgende gebreken zijn een reden voor dakrenovatie: kapotte of verzakte dakpannen, gebroken gevelpannen, losliggende of gebarsten nokvorsten, zichtbare gevolgen van stormschade, schilfers van dakpannen op het dak en in de goten, schimmel, lekkage, mosgroei, vochtig binnenklimaat, gedateerde woning.

Hoe kan ik zien of mijn dakpannen versleten zijn?

Neem een aantal dakpannen van uw dak en bekijk het volgende:

  • De klank: is deze helder of dof?
  • De onderzijde: is deze hard en helder of is deze zacht en wittig?
Geven de dakpannen een doffe klank en is de onderzijde zacht en wittig? Dan zijn uw dakpannen echt aan vervanging toe. Bovendien geven deze indicatoren aan dat het dak niet goed ventileert. Ventilatie is zeer belangrijk. Goede ventilatie van de dakspouw verlengt de levensduur van uw dakpannen maar zorgt ook voor een gezond binnenklimaat in uw woning.

Zelf doen of uitbesteden?

Een dakrenovatie is een klus voor specialisten. Voorkom nare verrassingen achteraf en laat uw dak over aan een ervaren en gespecialiseerd dakdekkerbedrijf. DRMV dakrenovatie is een allround en professioneel pannendakbedrijf en helpt u graag aan een goed dak. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Vul het contactformulier in of bel 06 - 17 58 58 10.